Autoschade Haarlem

Laat uw autoschade in Haarlem repareren

Van harte welkom op de website van Autoschadebedrijf Schouten, uw hulp bij spuitwerk, taxaties, kunststofreparaties, restauraties en vanzelfsprekend autoschade in Haarlem. Al bijna vijftig jaar helpen wij automobilisten weer op weg – en onveranderd gebeurt dat op snelle en tegelijkertijd kostenbesparende wijze.

Onze service betekent alles voor uw auto

Het behoort immers tot onze service u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen tegen zo laag mogelijke kosten. Een van de mogelijkheden die u bij ons bijvoorbeeld treft is het repareren van uw autoschade met gebruikte onderdelen, hetgeen u veel geld kan besparen. Ook is het zeker niet altijd nodig de delen die schade hebben opgelopen te vervangen maar kan volstaan worden met bijvoorbeeld het uitdeuken van plaatwerkdelen of het uitvoeren van een kunststofreparatie. Dat kan direct oplopen tot een voordeel van maar liefst vijftig procent! En scheldt uw verzekering uw eigen risico niet kwijt? Wij kunnen deze na overleg eventueel voor onze rekening nemen. Vervangend vervoer is altijd aanwezig, ongeacht de schuldvraag van een eventueel ongeluk en ongeacht het type verzekering dat u afgesloten heeft.

Autoschade Haarlem

De hoogste kwaliteit gegarandeerd

Het is niet enkel de snelheid en het kostenplaatje van uw autoreparatie waarin Autoschadebedrijf Schouten uitblinkt, want daarbovenop kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. We zijn aangesloten bij de Focwa en hanteren vanzelfsprekend diens eisen en garantietermijn van maar liefst vier jaar, alsook de fabrieksnorm die voor uw type auto geldt. Bovendien kunnen álle types personenauto’s en bedrijfswagens bij ons terecht, want we zijn van alle markten thuis. Voorafgaand aan de reparatie van uw autoschade leveren we u vrijblijvend een taxatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u precies weet waar u aan toe bent. Uw autoschade is daarmee in de beste handen van Haarlem.

 

   Contact opnemen     autoschadeschouten.nl