Autospuiterij Amsterdam

De meest gespecialiseerde autospuiterij in de regio Amsterdam

Zoekt u een autospuiterij in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Autoschadebedrijf Schouten in Haarlem helemaal aan het juiste adres. Wij repareren en restaureren alle soorten schade die uw voertuig heeft opgelopen. Een van onze kwaliteiten is het opnieuw spuiten van personenauto’s, bedrijfswagens, motoren en scooters. We zijn daarmee de meest gespecialiseerde autospuiterij in de regio Amsterdam.

Uw voertuig in een nieuwe lak

Vanzelfsprekend werken we krassen en opgelopen schade weg, hoewel dat niet de enige aanleiding hoeft te zijn voor het opnieuw spuiten van (delen van) uw voertuig. Geregeld komen autobezitters bij ons met de vraag hun gehele voertuig van een nieuwe, frisse laag te voorzien. We kunnen u dan ook een breed scala aan spuitwerk aanbieden, waaronder meerlagensystemen, special paints, spotrepair, industriewerk en ook kunststofreparatie van bijvoorbeeld uw plastic bumper kunnen we verzorgen. Autoschadebedrijf Schouten werkt met lak van het hoogwaardige kwaliteitsmerk Lechler en heeft een eigen mengmachine waarmee alle kleuren en soorten (hoogglans, zijdeglans of mat) verf gecreëerd kunnen worden. Bij scooters als de oudere Vespa’s detecteren we vaak roest aan de onderzijde of tussen de naden en wij behandelen deze dan ook standaard met Tectyl. Water heeft daarna geen vat meer op de gespoten onderdelen.

Autospuiterij Amsterdam

Ook keukens en meubels spuiten we graag voor u

Overigens hoeft het niet bij voertuigen te blijven. We kunnen ook uw keuken of meubels onder handen nemen en deze van een nieuwe laklaag voorzien. Hiervoor gebruiken we vanzelfsprekend geen autolak, aangezien deze altijd gevoeliger blijft voor scherpe schoonmaakmiddelen, maar zetten we er een hoogwaardige industrielak voor in. Ook koelkasten en andere keukenapparatuur kunnen meegespoten worden in de kleur van uw nieuwe keuken.

 

   Contact opnemen     autoschadeschouten.nl